De galerie

 ART-inez

 naar Art4Peru

Home Oude exposities    


Galerie ART-inez aan de Herenstraat 110 te Voorhout
heeft per 31 december 2013 haar deuren gesloten !

Voor het kopen of huren van schilderijen en etsen
kunt u in het vervolg terecht in het atelier van Inez Köhler,
geheel vrijblijvend maar uitsluitend op afspraak (
0252 - 22 41 15).


Galerie ART-inez sluit haar deuren 


Voorhout
– Galerie ART-inez heeft besloten haar deuren eind december te sluiten. Beeldend kunstenaar Inez Köhler zag bijna vijf jaar geleden kans dit leegstand pand van projectontwikkelaar Raadbouw ‘tijdelijk’ om te toveren tot een fraaie expositieruimte waarin door haar aanstekelijk enthousiasme inmiddels vele sociale evenementen en exposities hebben plaatsgevonden.

Gemiddeld vijf exposities per jaar van tientallen (semi )professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland en evenementen zoals, een expositie van maar liefst 21 Voorhoutse kunstenaars, een tentoonstelling ‘40-45’ van de Oranjevereniging en de Historische Kring Voorhout, kleuters en KTS’ers die georganiseerd met de klas kunst kwamen kijken, maar ook veel scholieren uit het basis en middelbare onderwijs die in de galerie aan een scriptie kwamen werken. En vorige week nog konden de allerkleinsten hun prachtige tekeningen persoonlijk overhandigen aan de Sint, die met zijn Pieten in de galerie tijdelijk zijn intrek had genomen in het “Sinterklaashuis”.

De afgelopen twee jaar echter is het bezoek aan de galerie van de ene op de andere dag drastisch teruggelopen. Ook elders in de regio hebben galeries en kunstuitlenen inmiddels hun deuren gesloten, alsof er ineens geen interesse meer is voor kunst.

“De galerie was voor mij een leuke inspirerende tijd waaruit ik veel voldoening heb mogen halen en veel leuke momenten met de ‘Voorhouters’ heb mogen beleven”.
 
Inez zelf blijft natuurlijk doorgaan met schilderen en etsen in haar atelier in Voorhout, waar geïnteresseerden nog steeds langs kunnen komen om de werken van Inez zelf te bekijken, te huren of te kopen, geheel vrijblijvend maar wel op afspraak. “Schilderen is een passie dat zit in je aderen, is net als ademen en blijf je natuurlijk altijd doen”.

Op zaterdag 14 en 21 december zal er in de galerie aan de Herenstraat nog een grote uitverkoop worden gehouden met kortingen tot 50%;
overige dagen is mogelijk op afspraak (0252 22 41 15).


Oude exposities
 
 
 
Uitnodiging expositie 18-11-2012
vlnr : Hes van der Voort, Renée Blom, Inez Köhler, Dick Dörr, Janine Lamers, Paula van den Elschot en Joop van Egmond

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 


 
 

Email : info@art-inez.nl                                               Telefoon : 0252 - 22 05 06

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@art-inez.nl.
Het is niet toegestaan om teksten of afbeeldingen van deze website te downloaden, af te drukken en/of na te maken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de kunstenaar zelf ( Copyright © 2005 Inez Köhler). 
Deze website is regelmatig onder constructie en is laatst bijgewerkt op 11 november 2012